Velkommen!

Ercolina Upper Body Power - stakeapparat

Tilgjengelighet: På lager

kr 9 499,00
ELLER

Oversikt

Verdens beste skiskyttere Ole Einar Bjørndalen ( vår samarbeidspartner, Treningspartner AS har i lengre tid støttet Ole Einar) og Martin Fourcade ser verdien av å nytte Ercolina UpperBody Power i sitt treningsarbeide.Begynn forberedelsene allerede nå, og kom i kjempeform med Ercolina Upper Body Power!

Unikt apparat til staketrening og generell økning av armstyrke og overkropp!

Med Ercolina Upper Body Power er det mulig å utvikle både utholdenhet, hurtighet, samt maksimal styrke.

PS: Opphengskroker og skinnene er tilbehør og inngår ikke i pakken. Må derfor bestilles separat.

Computeren er ikke inkludert i denne pakken.

Ercolina Upper Body Power - stakeapparat

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminske
Forstørre

Flere visninger

  • Stanislav Rezac

Detaljer

OL-vinnere bruker Ercolina UpperBody Power i sin trening.

Ercolina UpperBody Power brukes av bl a:
- det russiske langrennslandslaget
- franske kombinertløpere
- franske skiskyttere, se bildet av Martin Fourcade
- tyske kombinertløpere
- tyske skiskyttere
- løpere på italienske langrennslandslaget
- Stanislav Rezac
- Ole Einar Bjørndalen
- Maurice Magnificat


I løpet av sommerperioden praktiserer mesteparten av langrennsløperne sportsaktiviteter som jogging, sykling og rulleski.
Disse aktivitetene nærmer seg langrennsstilen, men gir en ubetydelig økning i armstyrken.
Manglende trening av armstyrke fører til en uunngåelig reduksjon av muskelmassen som i tillegg til å begrense den atletiske prestasjonen, også begrenser den riktige teknikken.

Kraftige roteringer med overkroppen, manglende koordinering av arm og stav mot slutten av bevegelsen og vanskeligheter med å synkronisere armenes skyvekraft med beina ved skøyteteknikken med dobbeltak, skyldes nesten alltid en utilstrekkelig armstyrke.

“Ercolina Upper Body Power” har blitt utviklet som følge av behovet for trening og simulering av staking og oppbygging av muskelmasse i arm og overkropp. Nå finnes det ett produkt på markedet som simulerer skyvekraften med skistavene både når det gjelder teknikk og styrke!

I langrennsporten kreves det sjelden eller aldri maksimale styrkeprøver, og den tekniske utførelsen kjennetegnes av gjentakelse. Det er utholdenhet som er viktig, dvs. evnen til å utføre tilstrekkelig fremdrift over en lengre tidsperiode.

Med “Ercolina Upper Body Power” er det mulig å utvikle både utholdenhet, hurtighet samt maksimal styrke.
Utholdenhet kan utvikles ved å trekke øvelsen ut i tid med en regulering av intensiteten for den lave middels belastningen.
Trening av hurtighet og maksimal styrke oppnås med å regulere intensiteten på høye eller middels belastning, og ved å gi maksimal dynamikk i bevegelsen.

Snøtrening betyr for mange av oss, timelange kjøreturer, og er ofte en helt uaktuell treningsmetode. Er du allikevel bitt av skitrening og dens fortreffelighet, og i tillegg påmeldt til Sesilåmi, Birkebeineren, Grenaderløpet, Marcialonga eller Vasaloppet så er Ercolina Upper Body Power ett unikt apparat.

Appataret er enkelt å plassere, kan reguleres i både høyde og bredde, lager lite lyd og kan i prinsippet fraktes med seg over alt!

Tilleggsinformasjon

Produkt nummer erco-10001-10
Skostørrelse Nei
Velg binding Ingen
Velg stavlengde Ingen
Produsent Nei
Størrelse Nei
Farge Nei